måndag 19 januari 2009

Allt om bröllop, numero uno.





Idag damp den ner i brevlådan, tidningen Allt om bröllop, med ett stort reportage om vårt underbara sagobröllop i somras, alla bilder är tagna av den fantastiska Brigitte Grenfeldt. Ett kul minne som definitivt kommer att sparas. Kramar Anna 

23 kommentarer:

Linda & Christina sa...

Hej Anna!

Wow, kul med reportaget!! Måste kännas jättekul! ska definitivt köpa tidningen och läsa :)


Hoppas allt är bra med hela familjen, att ni haft en underbar jul, och en härlig start på nya året!

Just det, hur gick det på tildas dop? Hoppas de var nöjda.

kramar,
Linda

Anonym sa...

Grattis till reportaget! Era bilder från bröllopet är gjorda för att vara med i en tidning tycker jag - jättevackert! Kram Jenny

lottens vita och gröna sa...

otoligt så vackert anna, vilken vacker brud du är! förstår att du gillar rosa!
varmkram lotten

Ludvigsdal sa...

Måste jag köpa! Se alla dom fina bilderna! kram Anette

Maria sa...

Så kul sister, imorgon bär det utav till affären för att shoppa en tidning och återuppleva den fantastiska dagen i augusti.

Kramar Sister Maria

Anna sa...

Tack alla ni som lämnat goa kommentarer till mig om reportaget :-) värmer lilla hjärtat. Och Linda, dom var supernöjda och jag är såååå lessen att jag ej lämnat tillbaka ställningen än, skäms på mig som vanligt ;-) Kram Anna

Linda & Christina sa...

va bra!


ingen fara Anna! Jag säger till om det krisar :)

Sara sa...

Åh vad roligt... Bilderna ser verkligen superfina ut!!! Måste köpa tidningen imorgon och få lite inspiration!

Kram Sara

Nettan sa...

Hej Anna!

Ska genast kolla in tidningen, bilderna ser verkligen fantastiska ut, ska bli kul att läsa om eran stora dag!!

Kram Nettan

Angelica sa...

Hej!
Hade gärna velat ha tidningen.... Och bröllopet, men med min älskling :)

Tack söta du för dina kommentarer! Jag blir så glad!

Hoppas att ni haft en underbar kväll...
Kram

AngelicaE

Angelica sa...

Hej!

Ville bara ge dig en liten utmärkelse för att du gör mig glad!

Kram

AngelicaE

Jenni - Snickarsbacken sa...

Vad roligt att det blev reportage av ert underbara bröllop! Det förstår jag verkligen för de var ju sååå fint med alla detaljer minutiöst utvalda! Ni är ett såå stiligt par och vackra barn!

Ja flytten blir egentligen nu, vi är redan här men kommer nog komma till Sthlm några varv ännu! Känns roligt men så ovant att vara tillbaka i Finland!

Anonym sa...

Jag SMÄLLER av vad fint, gud vad skoj att få sitt bröllop i en bröllopstidning! Måste nästan bege mig ut och inhandla tidningen nu i dagarna och läsa om er fantastiska dag. Så fint och du är helt ljuvlig!!!

Massa kramar på dig sötnos!

Tusset sa...

Kände redan när du skickade länken till era bröllopsbilder att här är något som borde finnas i en tidning - och nu är det så! Ni var väldigt fina och du gjorde verkligen ett bra jobb med allt DIY... mvh Tusset (alltidvi.blogspot.com)

Jill Wegerup sa...

Såg er i tidningen, kändes roligt efter att först ha hittat hit till bloggen. Det var verkligen ett vackert bröllop ni hade!

Unknown sa...

ÅH! Vad fantastiskt roligt att vara med i tidningen! Ska genast köpa den!
Gifter mig den 6Juni och de kan va kul att inspireras lite!

KRam!

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Så roligt!!! Det skulle jag velat titta i, skall se på Narvesen (pressbyrån) om det finns ;D

Ha en strålande kväll

Anonym sa...

Hej! Vad roligt att du hittde in till mig. Och visst har jag läst om ert fantastiska bröllop och fått massor med inspiration inför den stora dagen. Det var verkligen ett fint reportage! Var hittade ni rosenbladen? Är själv inne på att ha såna istället för ris. Vårt tema är också rosa :-). Ha en fin dag!

Anonym sa...

Rosenbladen var mycket fina (liksom mycklet annat) men eftersom vi gifter oss i Skåne kommer de nog inte se lika vackra ut efter resan ner dit... ;-) så jag får nog hitta nåt ställe där istället.

Bikramyoga kan jag varmt rekommendera! duCalme är jättemysigt dessutom. Visst att det är jobbigt, inte minst de första gångerna. Men dricker man mycket vatten dygnet innan och förbereder sig rent mentalt för ett tufft och svettigt pass går det bra! Sen tror jag på att man ska ge det några gånger ingen gång är den andra lik i början.

Hur gjorde ni förresten för att komma med i reportaget? Är lite nyfiken på hur det funkar? :-) Otroligt söta barn ni har förresten! Kram

Anonym sa...

Superroligt att du tycker om att följa min blogg! Jag blir så GLAD! (och jag kan lova att det kommer att bli mycket skriverier om bröllop den närmaste tiden). Ni hade så många snygga detaljer på ert bröllop, som t ex cigarrerna och kudden er son bar ringarna på, man kan inte bli annat än inspirerad när man läser reportaget ;-). Jo, jag vet vilka vita kort du menar. Jag var först inne på att ha såna i Classic Ivory, men det var fästmannen som ville ha rosa (eehh...? ;-)). I vilket fall som helst blev jag väldigt nöjd med dem. Jag gillar även era med ram och rulle - kreativt och roligt!

Michelle´s Passion sa...

Hej Anna!
Såg ditt meddelande på bröllopstorget..Så klart att jag redan har köpt tidningen..Så himla fint..lite nyfiken på dina små tält..har ni hyrt dem eller..gjort dem själva? De var jättefina verkligen..Kul att du har en blogg..det har ju jag med..fast det är inte så mycket bröllop på den ännu..Utan mest hus och renovering och inredning i vitt som jag ser att du oxå gillar..Nu ska jag krypa upp i soffan och bläddra lite mer i tidningen..kram Michelle

Anonym sa...

Vad kul att ha tidningen som ett extra bröllopsminne, ser urfint ut! Älskar din runda rosbukett, supersöt!

Ha en mysig helg, kraam!

Anonym sa...

Guu så vackert bröllop och vackra du.
Så vill jag me gifta mig nån gång.
Kramar Mikaela